Luksuzne nekretnine za prodaju

 

Trenutna ponuda nekretnina na ekskluzivnim i pomno odabranim lokacijama u regiji s naglaskom na Kvarner i kvarnerske otoke.

 

VILLA BELLA 

Villa Bella moderna je građevina čistih linija koja svojim minimalizmom daje poseban dojam lokaciji na kojoj se nalazi. Krenuli smo s željom da stvorimo prostor koji predstavlja odmak od norme te koji postavlja najviše standarde suvremenog življenja. Rezultat je savršeno uravnoteženi luksuzni eksterijer i interijer obogaćen besprijekornim detaljima.

Više o projektu

 


VILLA BIANCA

Ultramoderan objekt s potpisom Idisa Turata. Luksuzna apartmanska villa smještena u elitnom dijelu Malinske na otoku Krku, na području Rova, samo 250 metara od prekrasne plaže. Sastoji se od četiri design apartmana.

Više o projektu

 


VILLE SOTO HERBE

Doživite romantični ugođaj i mediteranski način života. Luksuzne kamene ville na prelijepoj lokaciji u Pinezićima na otoku Krku s otvorenim pogledom na more. Ville su građene s najkvalitetnijim materijalima te su opremljene vrhunskom opremom. Također, svaka ima vlastiti bazen i lijepo uređenu okućnicu ozelenjenu raznolikim mediteranskim biljem.

Više o projektu