Villa Aria, Brzac

Villa Aria, Brzac


O vili

Na odličnoj lokaciji u mjestu Brzac na jugozapadnom dijelu otoka Krka nalazi se Villa Aria — moderna samostojeća građevina s predivnim pogledom na more. Sagrađena je na parceli površine 500 m2 i sastoji se od prizemlja i kata koji se protežu na površini od 161 m2 (125,6 m2 stambene površine + 35,6 m2 terasa i lođa). Komforni dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom zauzima veći dio prizemlja, a velike staklene površine koje ga odjeljuju od okoline ispunjuju prostorije toplinom i svjetlošću te povezuju interijer s okućnicom. U prizemlju se nalazi i kupaonica, spremište, ulazni hodnik i gospodarstvo. Uz glavnu spavaonicu s hidromasažnom kadom, wc-om i velikom terasom na gornjoj etaži nalaze se dvije spavaće sobe, kupaonica, hodnik i natkrivena terasa. Okoliš ville Arie ozelenjen je raznolikim mediteranskim biljem, a na središnjem dijelu okućnice nalazi se bazen sa sunčalištem. Na parceli se nalaze dva parkirna mjesta.

Villa je pažljivo projektirana kako bi se savršeno uklopila u mediteransko okruženje te omogućila otvoren pogled na more iz gotovo svake prostorije. Građena je vrhunskim materijalima, djelomično obložena kamenom te opremljena prvoklasnom opremom renomiranih proizvođača. Budućem kupcu ostavljena je mogućnost sudjelovanja u finalnom opremanju ville te unutarnjem uređenju odnosno odabiru parketa, keramike, kamena, sanitarija, boje na zidovima i slično.

Atraktivna lokacija, prekrasna priroda te vrhunska gradnja i luksuzno uređenje, čine villu Ariu savršenim mjestom za odmor i uživanje u mirnom okruženju.


Galerija


Lokacija

 

Zainteresirani? Slobodno nam se obratite na +385 51 220 024 ili na info@degrad.hr