Villa Elena, Brzac

Villa Elena, Brzac


O vili

Villa Elena moderna je samostojeća građevina na predivnoj lokaciji u mjestu Brzac na jugozapadnom dijelu otoka Krka. Sagrađena je na parceli površine 500 m2 i sastoji se od prizemlja i kata koji se protežu na površini od 162 m2 (133 m2 stambene površine + 29 m2 terasa i lođa). Komforni dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom zauzima veći dio prizemlja, a staklene stijene koje se protežu čitavom njegovom dužinom ispunjuju prostorije toplinom i svjetlošću te povezuju interijer s okućnicom. U prizemlju se nalazi i kupaonica, spremište, ulazni hodnik te gospodarstvo. Uz glavnu spavaonicu s hidromasažnom kadom, wc-om i velikom terasom na gornjoj etaži nalaze se dvije spavaće sobe, kupaonica, hodnik i natkrivena terasa. Okoliš ville Elene ozelenjen je raznolikim mediteranskim biljem, a na središnjem dijelu okućnice nalazi se bazen sa sunčalištem. Na parceli se nalaze i dva parkirna mjesta od kojih je jedno natkriveno.

Villa je pažljivo projektirana kako bi se savršeno uklopila u mediteransko okruženje te omogućila otvoren pogled na more iz gotovo svake prostorije. Građena je vrhunskim materijalima, djelomično obložena kamenom te opremljena prvoklasnom opremom renomiranih proizvođača. Budućem kupcu ostavljena je mogućnost sudjelovanja u finalnom opremanju ville te unutarnjem uređenju odnosno odabiru parketa, keramike, kamena, sanitarija, boje na zidovima i slično.

Prelijepa lokacija na rubu zelene zone te luksuzno uređenje i moderna arhitektura čine villu Elenu savršenim mjestom za odmor, ali i za boravak tokom cijele godine.

Cijena: 420.000,00 EUR, PDV uključen u cijenu


Galerija


Lokacija

 

Zainteresirani? Slobodno nam se obratite na +385 51 220 024 ili na info@degrad.hr