Novi list: Čovjek koji mijenja lice Krka

Čovjek koji mijenja lice Krka

 
 

Novi list: Investitor u luksuzne vile uspijeva ih prodati i prije – završetka gradnje

 

Graditi se mora, to je poslovni i životni moto Denisa Šikljana, vlasnika krčke tvrtke Degrad koja je, isto kao i on, sinonim za gradnju luksuznih vila i mediteranskih kamenih kuća. Denis Šikljan je strastveno opsjednut urbanizmom, atrhitekturom i gradnjom.

Kad priča o tome, prepun je dobre energije i pozitivnih vibracija. Svoje graditeljske snove i ideje zadovoljno pretvara u djelo. Rijetka je i mnogima neostvarena privilegija kad čovjek može raditi što želi i u tome je uspješan.

Tom krčkom investitoru, po prirodi esteti koji cijeni lijepe stvari i još ljepše građevine, nastale u njegovoj mašti koja je ishodište odakle ih se poslije pretače u konkretne projekte, posao cvjeta.

Pročitaj cijeli članak na novilist.hr >

Villa Maris – najnoviji projekt s potpisom Degrad Development Group-a

Villa Maris – najnoviji projekt s potpisom Degrad Development Group-a

 

Naš najnoviji projekt Villa Maris – impresivna je elegantna villa s šest luksuznih stanova smještena u prvom redu do plaže u uvali Rova, elitnom dijelu otoka Krka poznatom po predivnim plažama, šetnicama, butique hotelima i luksuznim villama. Svaki je stan sa svojom površinom od dvjestotinjak kvadrata, prostranim terasama, najsofisticiranijom opremom, podzemnom spa zonom i tunelom koji vodi do vanjskog bazena, projektiran  s ciljem da zadovolji i najzahtjevnijeg suvremenog kupca. Angažiranjem renomiranih dizajnera interijera i okoliša, spa stručnjaka te kreativnog arhitektonskog teama stvorili smo vrhunski proizvod s potpisom Degrad Development Groupa.

Degrad primio priznanje za izniman doprinos hrvatskom gospodarstvu

DEGRAD PRIMIO PRIZNANJE ZA IZNIMAN DOPRINOS HRVATSKOM GOSPODARSTVU

 

Povodom desete obljetnice postojanja i uspješnog rada, Denisu Šikljanu, direktoru Degrad Development Group-a, uručeno je posebno priznanje od strane Hrvatske Gospodarske Komore za izniman doprinos razvitku hrvatskog gospodarstva. Hrvatska Gospodarska Komora posebna priznanja tradicionalno dodjeljuje krajem svake godine tvrtkama koje svojom upornošću i inovativnošću te kontinuiranim poslovanjem daju velik doprinos gospodarstvu Republike Hrvatske.

Počela izgradnja Ville Belle

POČELA IZGRADNJA VILLE BELLE

 

Degrad Development Group započeo je s izgradnjom svog najnovijeg projekta, Ville Belle – apartmanske ville s pet luksuznih apartmana. Villa se gradi na prestižnoj lokaciji, samo 100 m od plaže, na području Rova kod Malinske na otoku Krku. Autor projekta Villa Bella je arhitekt Damir Mostarac iz arhitektonskog ureda Ars Tim iz Zagreba. Dovršetak radova na objektu je planiran za lipanj 2016. godine.

Degrad Development Group uspješno dovršio projekt Sotto Herbe

DEGRAD DEVELOPMENT GROUP USPJEŠNO DOVRŠIO PROJEKT SOTTO HERBE

 

Denis Šikljan, direktor poduzeća Degrad Development Group, predao je novim vlasnicima ključeve svih pet luksuznih villa Sotto Herbe u mjestu Pinezići na otoku Krku. Ville Sotto Herbe predstavljaju jedan od najljepših projekata na otoku Krku koji je postavio nove standarde izgradnje i opreme kuća za odmor na Krku, ali i šire. Ponosni smo da su novi vlasnici već useljeni i čekaju prvo ljeto u svojim novim domovima na moru.

Dovršeno projektiranje Ville Belle

DOVRŠENO PROJEKTIRANJE VILLE BELLE

 

Damir Mostarac, poznati hrvatski arhitekt, zajedno sa svojim teamom iz arhitektonskog ureda Ars Tim d.o.o.,  dovršio je cjelokupnu projektnu dokumentaciju za izgradnju jednog od Degradovih najljepših projekata – Villa Bella. Investitor Denis Šikljan i arhitekt Damir Mostarac su u stvaranje projekta krenuli s ciljem da svih pet luksuznih stanova u Villi Belli čine komforni životni prostor s prostranim vanjskim površinama koje će budućim stanarima omogućiti uživanje u svim blagodatima i prednostima lokacije u blizini mora. 

Degrad uskoro kreće s izgradnjom Ville Belle, a dovršetak objekta i useljenje budućih stanara su planirani za lipanj 2016. godine.

Graditi se mora — Denis Šikljan u časopisu Yachts

GRADITI SE MORA — DENIS ŠIKLJAN U ČASOPISU YACHTS

 
 

Investitor s Krka sinonim je za luksuzne nekretnine na sjevernom Jadranu, a njegova tvrtka Degrad Development Group, uz gradnju visokokvalitetnih nekretnina, bavi se i razvojem i vođenjem investicijskih projekata.

 

O tržištu nekretninama, najatraktivnijim lokacijama na Jadranu te gradnji i prodaji luksuznih objekata, od kojih se posebno ističu ekskluzivne vile, dizajn apartmani te mediteranske kamene kuće, razgovarali smo s vlasnikom tvrtke Degrad Development Group koja je izuzetno dobro zastupljena u ‘svom’ okruženju, na sjevernom Jadranu.

Nazire li se oporavak tržišta nekretnina? Možemo li očekivati barem donekle povratak ‘zlatnog doba’ od prije 2008.?
Vrlo je nezahvalno prognozirati bilo kakvu budućnost, ali naznake su dobre. Doduše, ne radi nas samih, već radi zaista vidljivog oporavka gospodarstva u zapadnoj Europi i niskih kamata na štednju što motivira ljude da ponovo ulažu u nekretnine.

Vaša tvrtka gradi isključivo nekretnine za kupce visoke platežne moći, uspijevate li naći kupce za takvu vrstu nekretnina?
Nažalost, moram vas razočarati u smislu visoke platežne moći. Mi naime gradimo nekretnine za klijente srednje i vise platežne moći, a nikako visoke čije se cijene danas u svijetu broje u milijunima eura, dok su naše značajno jeftinije. 

Dakle, stvar je percepcije. Ono što se nama čini visoko, u razvijenom svijetu i nije baš tako. Međutim, uspijevamo naći kupce za svaki naš projekt. Dolaze nam iz susjednih država, trenutno s naglaskom na Njemačku, ali isto tako iz Austrije, Slovačke, Češke, Ukrajine... Naša najbolja preporuka su naši prošli projekti i mnogi zadovoljni kupci, kao i naš angažman u postprodaji u obliku stvaranja dugoročnog odnosa sa svakim pojedinim kupcem. Vrlo fokusirano radimo na pripremi projekta, kao i u realizaciji, gdje su naši klijenti dio tima što oni prepoznaju i uzimaju kao garanciju da će dobiti i više od onog što su očekivali.

Koliko je Jadran atraktivan kupcima nekretnina?
Odgovor nije baš lagan. Jadran je jako atraktivan, ima prekrasnu prirodu, ali nema sadržaja i zabave. Destinacije su slabe. Naime, pitanje destinacije je ključno. Svi žele kvalitetno provesti vrijeme, bilo kao turisti ili kao vlasnici nekretnina, na dobroj destinaciji. A to je ono što nama fali. Degradirali smo destinacije lošom ponudom, divljom gradnjom i lošim menadžmentom. Svi dobro znamo da je arhitektura bitan element destinacije, i ona čini neku destinaciju poželjnom, ugodnom i atraktivnom. Mi još nismo nepovratno uništili naše destinacije, ali u narednim vremenima moramo biti jako pametni u njihovom razvoju. Moramo imati cilj, a to je da budemo u vrhu, jer za to imamo potencijala.

Gdje nalazite ideje za nove projekte?
Mi ne kopiramo projekte, ali pratimo trendove. Posjećujemo sajmove po čitavom svijetu, slijedimo nove paradigme arhitekture koja je povezana s novim načinima življenja i stanovanja te osmišljavamo nove projekte dvije godine prije same realizacije. Trenutno radimo na projektu Lunta Mare, koji za sada držimo u tajnosti i s njim ćemo krenuti 2016. Radi se o naselju koje će svojom vizurom biti jedinstveno. Također već pripremamo projekte za 2018. godinu.

Na čemu trenutno radite?
Upravo ovih dana useljavamo naselje kamenih vila Ville Soto Herbe na zapadnom dijelu otoka Krka. Sve su vile prodane i imamo narudžbe za još dvije koje ćemo izgraditi naredne godine. Osim dizajna, kvalitete i savršene lokacije, novost na ovom projektu je da smo ugradili punione za elektrovozila. Isto tako smo u poodmakloj fazi gradnje naše Ville Biance, u Malinskoj. Taj projekt je razvio arhitekt Idis Turato, i na prvoj prezentaciji projekta smo ‘kliknuli’. Vjerujem da će nam ovaj projekt donijeti nagradu za dizajn. Koliko je uspješan, dokazuje i to da smo već prodali polovicu apartmana, kao i najskuplji - penthaus. U devetom mjesecu krećemo u izgradnju još jedne vrhunske građevine – Ville Belle, kao i mini naselja s četiri objekta na samoj rivi u Malinskoj.

Text: Ivana Nedoklan
Photos: Degrad

Degrad postao ponosni sponzor NK Krk

Degrad postao ponosni sponzor NK Krk

 

Dana 18. ožujka 2015. godine u Krku je potpisan sponzorski ugovor kojim je tvrtka Degrad d.o.o. postala službeni sponzor Nogometnog kluba Krk. NK Krk je sa svojih 75 godina postojanja, jedan od najstarijih sportskih klubova na Krku i sportski klub s najviše članova među kojima je i više od 250 djece u svim uzrasnim kategorijama.

Početak gradnje Ville Biance

Početak gradnje Ville Biance

IMG_2906.JPG
 

Tijekom ožujka 2015. započeli smo radove na izgradnji Ville Biance — moderne, avangardne građevine s četiri luksuzna apartmana. Villa se nalazi na lokaciji Rova u blizini Malinske u ulici Grič, a projektirana je od strane Idisa Turata, čuvenog hrvatskog arhitekta. Dovršetak radova se predviđa za siječanj 2016. godine.

Degrad u Jutarnjem listu o najatraktivnijem projektu na otoku Krku

DEGRAD U JUTARNJEM LISTU O NAJATRAKTIVNIJEM PROJEKTU NA OTOKU KRKU

 
 

Svaki projekt postavljamo na način da ima neku dodanu vrijednost koja ga ističe, arhitekturu, vrhunski pogled na more ili super lokaciju. 

 

U dnevnim novinama Jutarnji list, u utorak 21.04.2015. izašao je članak o Degrad-ovom završetku gradnje projekta pet luksuznih vila na otoku Krku.

Za Jutarnji list, vlasnik poduzeća Degrad Development Group, Denis Šikljan, govori o gradnji, realizaciji i prodaji najatraktivnijeg projekta na otoku Krku, o planovima za budućnost, kupcima villa u Pinezićima i prednostima otoka kao jedne od najtraženijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

 

O TRENUTNOM STANJU U SEKTORU GRAĐEVINARSTVA

Mrtav sektor građevinarstva veliki je problem u Hrvatskoj i svima nam je u interesu da se to pokrene. MI dobro funkcioniramo jer smo se pozicionirali u luksuznom segmentu, fokusiramo se na nekoliko projekata i radimo za strane kupce. Radimo butique priču s vrhunskim nekretninama i klijentima.

 

O POTENCIJALNIM KUPCIMA NEKRETNINA

Svaki kupac, koji je spreman za nekretninu iskeširati između 350 i 500 tisuća eura, drugačiji. Neki žele mir, drugi prvi red do mora, trećima je najvažniji izgled nekretnine. No, bez obzira na krizu kupce nije teško naći. Cijene nekretnina u luksuznom segmentu, tvrdi, niti u krizi nisu pale, štoviše iste su ili su čak i porasle. Iz kruga kupaca luksuznih nekretnina u Hrvatskoj privremeno su otpali Rusi, koji zbog pada vrijednosti rublje sada manje investiraju, a oni koji i kupuju nekretnine odlaze na destinacije koje su im vezane uz biznis ili u unutar schengenskog prostora. Sve je manje i slovenskih kupaca koji rado biraju Hrvatsku jer im je zbog krize pala kupovna moć.

 

O PRIPREMI NOVIH PROJEKATA

Svaki projekt postavljamo na način da ima neku dodanu vrijednost koja ga ističe, arhitekturu, vrhunski pogled na more ili super lokaciju. Zemljišta je na Krku sve manje, sada smo već u situaciji da moramo kupovati postojeće objekte i rušiti ih. Svaki put kao da ispočetka krećemo u cijeli biznis jer su ulazne cijene, problemi i izazovi svaki put drugačiji. Najveća investicija uvijek je pronalazak zemljišta i rješavanje dozvola.

Cijeli članak možete pročitati na fotografiji (gore).

Degrad u slovenskom Časniku Finance o interesu Slovenaca za nekretnine u Hrvatskoj

DEGRAD U SLOVENSKOM ČASNIKU FINANCE

 
 

U Degradu se uvijek trudimo izabrati zaista posebne lokacije na kojima bismo i sami voljeli imati nekretninu. 

 

Degrad u slovenskom Časniku Finance o interesu Slovenaca za nekretnine u Hrvatskoj

U najtiražnijem poslovnom časopisu u Sloveniji, Časniku Finance, izašao je dana 17.04.2015. veliki intervju s vlasnikom poduzeća Degrad d.o.o., Denisom Šikljanom. Tema intervjua je bila zanimanje državljana Republike Slovenije za nekretnine u Hrvatskoj, posebno na otoku Krku. Najzanimljiviji dijelovi intervjua:

Koje su prednosti korištenja vlastite nekretnine za odmor?

Imati vlastitu nekretninu na moru znači imati svoj drugi dom. Njega kupci opremaju po svom ukusu i unose detalje koji im pružaju atmosferu koja im se najviše sviđa. Posve je druga stvar kad odsjednete npr. u hotelu ili iznajmljenom apartmanu. Osim toga, nekretnine za odmor se često koriste i za vikend pa ljudi koji imaju vlastitu nekretninu na moru puno češće dolaze na odmor na Krk nego turisti. 

Koje su najveće prednosti otoka Krka kao turističke destinacije za Slovence?

Slovenci tradicionalno vole našu obalu i naše more. Osim prirodnih ljepota, lijepih plaža i gostoljubivosti, Hrvatska je Slovencima jako bliska destinacija, udaljena samo nekoliko sati vožnje, u koju mogu dolaziti i na godišnje odmore, ali i na jednodnevne ili vikend izlete. Otok Krk je tijekom godina postao prava slovenska kolonija i tu se Slovenci već zaista osjećaju kao da su doma.

Za kakve su apartmane Slovenci najviše zainteresirani?

Slovenci su najviše zainteresirani za apartmane s okućnicom, tako da uglavnom kupuju apartmane u prizemlju, kao i manje kuće s vrtom. Najviše Slovenaca kupuje nekretnine u Malinskoj jer je tamo i najveća ponuda, ali vole cijeli otok pa ih puno ima i u uvali Soline, Puntu i Njivicama. Što se tiče samog odabira lokacija, često kupuju nekretnine u mjestu u kojem su ranije ljetovali ili koje im je preporučio neki prijatelj ili poznanik.

Kako vi u poduzeću Degrad pomažete kupcima prilikom odabira lokacije?

Kupci su različiti. Neki kupci vole biti u centru i u blizini svih događanja, nekima je prioritet blizina moru, a nekima da je to mirna lokacija u unutrašnjosti otoka. Stoga uvijek volimo razgovarati s kupcima prije nego im nudimo nekretnine. Po meni je kvalitetan odnos i razgovor s kupcem najvažnija stvar u posredništvu, ali i u prodaji vlastitih nekretnina.

Na koji način birate lokacije za nove projekte u poduzeću Degrad?

Mi u Degradu se uvijek trudimo izabrati zaista posebne lokacije na kojima bismo i sami voljeli imati nekretninu. Često nam je prioritet pogled na more i blizina mora, ali to nije pravilo. Može se naći i vrlo kvalitetno zemljište na lokacijama nešto udaljenijim od mora, no ono mora po nekim karakteristikama biti zanimljivo i drugačije od ostalih.

Cijeli članak pročitajte na fotografiji (gore).

Degrad u Poslovnom Dnevniku o stanju i trendovima na tržištu nekretnina na Krku

DEGRAD U POSLOVNOM DNEVNIKU

 
 

Tvrtka s Krka pronašla je uspješan model poslovanja sjedinjujući djelatnost gradnje i posredovanja.

 

U časopisu Poslovni Dnevnik, izašao je u srijedu 10.12.2014 članak o tržištu nekretnina na otoku Krku. O interesu za turističkim nekretninama, gradnji i prodaji luksuznih nekretnina, najatraktivnijim lokacijama i o poslovnom sustavu koji čini agencija Euro Immobilien i tvrtka Degrad d.o.o.

 

O TRŽIŠTU NEKRETNINA

"Tržište nekretnina svoj najveći uspon doživjelo je prije ekonomske krize. Ulazak u EU je uvelike poboljšao uspon tržišta nekretnina kakav je danas, te je ono stabilno. Ekonomska kriza je još uvijek prisutna u zemljama oko nas, kao i kod kupaca visoke platne moći ali i dalje investiraju u luksuzne nekretnine. U gospodarskoj krizi tržište je izgubilo prosječnog kupca te sada imamo situaciju da je veliki interes za podcijenjenim nekretninama, jeftinijeg cjenovnog razreda koji si mogu priuštiti kupci niže platežne moći. Najveći rast je pak doživjelo tržište luksuznih nekretnina te se investicija u takve pokazala kao najbolja opcija jer kupci visoke platežne moći su najmanje osjetili ekonomsku krizu te i oni i dalje troše na skupe nekretnine na odličnim lokacijama."

 

POTRAGA ZA ZEMLJIŠTEM

"Tvrtka Degrad bavi se gradnjom visoko kvalitetnih nekretnina na području otoka Krka, razvojem projekata te vođenjem investicijskih projekata u graditeljstvu, bez obzira na to da li se radi o stambenoj, komercijalnoj ili turističkoj namjeni. U stalnoj smo potrazi za građevinskim zemljištima na području otoka Krka, Rijeke i Opatije za razvoj novih inovativnih i modernih projekata. Želimo biti vodeća tvrtka i uzor u gradnji, poslovanju i razvoju visokokvalitetnih projekata u regiji"

Cijeli članak možete pročitati na ovom linku:
Poslovni dnevnik – Degrad

Novi projekt — Villa Bella

Novi projekt — Villa Bella

 
 

Villa Bella nalazi se u zelenoj oazi Malinske, na području Rova.

 

Villa Bella moderna je građevina čistih linija koja svojim minimalizmom daje poseban dojam lokaciji na kojoj se nalazi.

Vilu čine četiri prekrasna apartmana te penthouse s panoramskim pogledom na more, a smještena je na atraktivnoj lokaciji, samo 100 metara od plaže. Prekrasna priroda te vrhunska gradnja i luksuzno uređenje čine Villu Bellu savršenim mjestom za odmor.

Više o projektu

Degrad i Euro Immobilien u Business.hr-u

Degrad i Euro Immobilien u Business.hr-u

 
 

U prilogu Nekretnine tjednih novina Business.hr, izašao je je u utorak 29.07.2014. članak o tržištu nekretnina na otoku Krku. O klijenteli koja kupuje luksuzne nekretnine, razvoju projekata, o popularnosti otoka Krka, o poslovnom sustavu koji čini agencija Euro Immobilien i tvrtka Degrad d.o.o.

 

O poslovnom sustavu agencije Euro Immobilien i tvrtke Degrad d.o.o.

Poslovni sustav kojeg čine agencija za nekretnine Euro Immobilien i poduzeće Degrad d.o.o. prisutan je već dug niz godina na tržištu nekretnina na otoku Kkru. Agencija Euro Immobilien je vodeća agencija na Krku te trenutno posreduje u prodaju preko 1300 nekretnina, te je kroz dugi niz godina postala sinonim za nekretnine na otoku Krku. Dok se tvrtka Degrad bavi gradnjom visoko kvalitetnih nekretnina na području otoka Krka, razvojom projekata te vođenjem investicijskih projekata u graditeljstvu, bez obzira na to da li se radi o stambenoj, komercijalnoj ili turističkoj namjeri. S obzirom na to da se radi o vrlo sličnoj djelatnosti koja je fokus rada prodaja luksuznih nekretnina, oba poduzeća se nadopunjavaju u svakodnevnom radu.
 

O razvoju projekata

"Najčešće se radi o projektima blizu mora i gotovo uvijek s otvorenim pogledom na more. Ukoliko se pogodi vrlo dobra lokacija i dobro smišljen projekt, prodaja te nekretnine je prilično sigurna. Degrad bira svoje suradnike pažljivo pa tako i arhitekte. Najbitnije je da imaju inovativne ideje te da naše nekretnine budu kvalitetne posebnosti, jedinstvene i razlikuju se od drugih na tržištu nekretnina. Kroz dugi niz godina, radili smo s brojnim arhitektima, istaknuli bismo Idisa Turata, najviše zbog njegovog jedinstvenog talenta, inovativnih ideja i modernog izričaja", ispričali su nam iz Degrada. Degrad kod razvoja svojih projekata cilja na klijentelu koja voli moderne građevine, ima istančan ukus i svjesni su vrijednosti i kvalitete same nekretnine, a cijene njihovih nekretnina iznimno su prilagođene ciljanim klijentima.

S obzirom na korištenje vrhunskih materijala renomiranih proizvođača i izgradnje nekretnina visoke kategorije tj. luksuznih nekretnina, u Degradu poštuje sve europske zakone vezane za energetsku učinkovitost tako da sve njihove nekretnine posjeduju i energetske certifikate. S obzirom da se radi o izgradnji luksuznih nekretnina radi se o visokoj kvaliteti gradnje te materijala renomiranih proizvođača. Svaki projekt se prilagođava krajobrazu lokacije, npr. luksuzne vile u Pinezićima se savršeno uklapaju u mediteransko okruženje mjesta, dok se Rova gradi u luksuznom dijelu Malinske u koji se idealno uklapa.
 

Projekt Pinezići

Degrad gradi nekretnine visoke kvalitete gradnje, vrhunske opreme pa tako i energetski učinkovite. Luksuzne nekretnine koje Degrad nudi su npr. Projekt Pinezići – naselje od 5 prekrasnih kamenih kuća, visoko kvalitetne gradnje i opremljenosti – koji se u modernoj opremljenosti savršeno uklapa eksterijerom u mediteranski štih malog mjesta. Ville su smještene na predivnoj i mirnoj lokaciji s prekrasnim panoramskim pogledom na more.

Idis Turato predao najočekivaniji projekt na Krku – Villa Bianca

Idis Turato predao najočekivaniji projekt na Krku – Villa Bianca

denis_sikljan_idis_turato_degrad_villa_bianca.jpg
 

Denis Šikljan je od Idisa Turata preuzeo cjelokupne projekte za izgradnju Ville Biance, najnovije ville poduzeća Degrad, čiji je početak izgradnje planiran za proljeće 2015. godine. Villa Bianca je građevina jednostavnih linija podijeljena u tri jasna kubusa, od kojih dva predstavljaju stupove, dok treći, vodoravni , leži na njima. Inspiraciju za stvaranje projekta Villa Bianca, Idis Turato je pronašao u starogrčkim hramovima s kombinacijom stupova i grede koja se referira na bezvremenske principe gradnje.

Villu Biancu čine četiri apartmana koji su po svojim dimenzijama i karakteristikama različiti, a tehnički i infrastrukturno  pružaju komfor modernog stanovanja s najkvalitetnijim elementima, materijalima, opremom i vrhunskim uređajima.

Potražujemo građevinska zemljišta na području otoka Krka, Rijeke i Opatije za razvoj inovativnih i modernih projekata

Potražujemo građevinska zemljišta na području otoka Krka, Rijeke i Opatije

Potražujemo građevinska zemljišta na području otoka Krka, Rijeke i Opatije za razvoj inovativnih i modernih projekata. Posebnu prednost imaju zemljišta u blizini mora i zemljišta s lijepim pogledom na more.

Za ponude i više informacija obratite nam se na +385 51 220 024 ili info@degrad.hr.

Dogovorena suradnja s Idisom Turatom

Dogovorena suradnja s Idisom Turatom

 

Jedan od najpoznatijih i najnagrađivanijih hrvatskih arhitekata, Idis Turato, projektirat će Degradovu najnoviju apartmansku villu na prestižnom području Rova u Malinskoj. Idis Turato sa svojim timom vrhunskih arhitekata te Denis Šikljan, C.E.O. poduzeća Degrad našli su se na istoj točki razmišljanja u određivanju projektnog zadatka — stvoriti drugačiji prostor, namijenjen ljudima koji imaju avangardan pogled na život i koji se žele odmaknuti od uobičajenog i svakodnevnog. Projekt je već u početnoj fazi izrade, a početak izgradnje ville se planira na proljeće 2015. godine.

Započela izgradnja luksuznih villa Sotto Herbe u mjestu Pinezići

Započela izgradnja luksuznih villa Sotto Herbe u mjestu Pinezići

P4070020.JPG
 

Poduzeće Degrad d.o.o. je započelo s radovima na izgradnji pet luksuznih villa na predivnoj, mirnoj lokaciji na rubu zelene zone, u elitnom dijelu mjesta Pinezići na otoku Krku. S obzirom na atraktivnost lokacije s jedinstvenim pogledom na more, ali i kvalitetu samog projekta, ville Sotto Herbe predstavljaju jedan od najljepših projekata na otoku Krku. Dovršetak svih radova na objektima je planiran za proljeće 2015. godine.