Degrad u Poslovnom Dnevniku o stanju i trendovima na tržištu nekretnina na Krku

DEGRAD U POSLOVNOM DNEVNIKU

 
 

Tvrtka s Krka pronašla je uspješan model poslovanja sjedinjujući djelatnost gradnje i posredovanja.

 

U časopisu Poslovni Dnevnik, izašao je u srijedu 10.12.2014 članak o tržištu nekretnina na otoku Krku. O interesu za turističkim nekretninama, gradnji i prodaji luksuznih nekretnina, najatraktivnijim lokacijama i o poslovnom sustavu koji čini agencija Euro Immobilien i tvrtka Degrad d.o.o.

 

O TRŽIŠTU NEKRETNINA

"Tržište nekretnina svoj najveći uspon doživjelo je prije ekonomske krize. Ulazak u EU je uvelike poboljšao uspon tržišta nekretnina kakav je danas, te je ono stabilno. Ekonomska kriza je još uvijek prisutna u zemljama oko nas, kao i kod kupaca visoke platne moći ali i dalje investiraju u luksuzne nekretnine. U gospodarskoj krizi tržište je izgubilo prosječnog kupca te sada imamo situaciju da je veliki interes za podcijenjenim nekretninama, jeftinijeg cjenovnog razreda koji si mogu priuštiti kupci niže platežne moći. Najveći rast je pak doživjelo tržište luksuznih nekretnina te se investicija u takve pokazala kao najbolja opcija jer kupci visoke platežne moći su najmanje osjetili ekonomsku krizu te i oni i dalje troše na skupe nekretnine na odličnim lokacijama."

 

POTRAGA ZA ZEMLJIŠTEM

"Tvrtka Degrad bavi se gradnjom visoko kvalitetnih nekretnina na području otoka Krka, razvojem projekata te vođenjem investicijskih projekata u graditeljstvu, bez obzira na to da li se radi o stambenoj, komercijalnoj ili turističkoj namjeni. U stalnoj smo potrazi za građevinskim zemljištima na području otoka Krka, Rijeke i Opatije za razvoj novih inovativnih i modernih projekata. Želimo biti vodeća tvrtka i uzor u gradnji, poslovanju i razvoju visokokvalitetnih projekata u regiji"

Cijeli članak možete pročitati na ovom linku:
Poslovni dnevnik – Degrad