Degrad i Euro Immobilien u Business.hr-u

Degrad i Euro Immobilien u Business.hr-u

 
 

U prilogu Nekretnine tjednih novina Business.hr, izašao je je u utorak 29.07.2014. članak o tržištu nekretnina na otoku Krku. O klijenteli koja kupuje luksuzne nekretnine, razvoju projekata, o popularnosti otoka Krka, o poslovnom sustavu koji čini agencija Euro Immobilien i tvrtka Degrad d.o.o.

 

O poslovnom sustavu agencije Euro Immobilien i tvrtke Degrad d.o.o.

Poslovni sustav kojeg čine agencija za nekretnine Euro Immobilien i poduzeće Degrad d.o.o. prisutan je već dug niz godina na tržištu nekretnina na otoku Kkru. Agencija Euro Immobilien je vodeća agencija na Krku te trenutno posreduje u prodaju preko 1300 nekretnina, te je kroz dugi niz godina postala sinonim za nekretnine na otoku Krku. Dok se tvrtka Degrad bavi gradnjom visoko kvalitetnih nekretnina na području otoka Krka, razvojom projekata te vođenjem investicijskih projekata u graditeljstvu, bez obzira na to da li se radi o stambenoj, komercijalnoj ili turističkoj namjeri. S obzirom na to da se radi o vrlo sličnoj djelatnosti koja je fokus rada prodaja luksuznih nekretnina, oba poduzeća se nadopunjavaju u svakodnevnom radu.
 

O razvoju projekata

"Najčešće se radi o projektima blizu mora i gotovo uvijek s otvorenim pogledom na more. Ukoliko se pogodi vrlo dobra lokacija i dobro smišljen projekt, prodaja te nekretnine je prilično sigurna. Degrad bira svoje suradnike pažljivo pa tako i arhitekte. Najbitnije je da imaju inovativne ideje te da naše nekretnine budu kvalitetne posebnosti, jedinstvene i razlikuju se od drugih na tržištu nekretnina. Kroz dugi niz godina, radili smo s brojnim arhitektima, istaknuli bismo Idisa Turata, najviše zbog njegovog jedinstvenog talenta, inovativnih ideja i modernog izričaja", ispričali su nam iz Degrada. Degrad kod razvoja svojih projekata cilja na klijentelu koja voli moderne građevine, ima istančan ukus i svjesni su vrijednosti i kvalitete same nekretnine, a cijene njihovih nekretnina iznimno su prilagođene ciljanim klijentima.

S obzirom na korištenje vrhunskih materijala renomiranih proizvođača i izgradnje nekretnina visoke kategorije tj. luksuznih nekretnina, u Degradu poštuje sve europske zakone vezane za energetsku učinkovitost tako da sve njihove nekretnine posjeduju i energetske certifikate. S obzirom da se radi o izgradnji luksuznih nekretnina radi se o visokoj kvaliteti gradnje te materijala renomiranih proizvođača. Svaki projekt se prilagođava krajobrazu lokacije, npr. luksuzne vile u Pinezićima se savršeno uklapaju u mediteransko okruženje mjesta, dok se Rova gradi u luksuznom dijelu Malinske u koji se idealno uklapa.
 

Projekt Pinezići

Degrad gradi nekretnine visoke kvalitete gradnje, vrhunske opreme pa tako i energetski učinkovite. Luksuzne nekretnine koje Degrad nudi su npr. Projekt Pinezići – naselje od 5 prekrasnih kamenih kuća, visoko kvalitetne gradnje i opremljenosti – koji se u modernoj opremljenosti savršeno uklapa eksterijerom u mediteranski štih malog mjesta. Ville su smještene na predivnoj i mirnoj lokaciji s prekrasnim panoramskim pogledom na more.