O nama

 

Degrad Development Group je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u poslovima razvoja projekata, investicija u gradnji vlastitih visokokvalitetnih nekretnina za tržište, savjetovanju i vođenju investicijskih projekata u graditeljstvu. 

Profesionalnost, suvremen istraživački pristup i odgovornost u radu omogućili su nam da našim klijentima pružimo usluge consultinga i razvoja projekata stambene, komercijalne, trgovačke ili turističke namjene. Apsolutna posvećenost naših zaposlenika i suradnika kroz sudjelovanje u svim fazama projekta — od ideje do realizacije, temelj je našeg uspjeha.

 
 
 

Vizija

Želimo biti vodeća tvrtka i uzor u gradnji, poslovanju i razvoju visokokvalitetnih projekata u regiji. Vjerujemo u znanje, inovativnost i povjerenje te s tim pretpostavkama gradimo centar izvrsnosti koji aktivno sudjeluje u stvaranju novih vrijednosti na tržištu.


Misija

Uspostavljanje kvalitetnih i trajnih odnosa s našim klijentima na temelju zasluženog povjerenja ostvarenog kroz iznimnu posvećenost svih članova teama, naše inovativne metode i rezultate koji premašuju očekivanja. Cjelovitim djelovanjem želimo pružiti konstantnu visoku kvalitetu na dobrobit klijenata, poslovnih partnera i suradnika te naših djelatnika.


C.E.O.

Denis Šikljan
LinkedIn


Kontakt

Degrad d.o.o.
Vela placa 4, HR-51500 Krk
E-mail: office@degrad.hr
T: +385 51 220 024
F: +385 51 880 280
M: +385 91 200 0400