Villa Magnelli

VILLA MAGNELLI 


Profinjena i nenametljiva Villa za odmor iz snova

Villa Magnelli smještena je u pitoresknom mjestašcu Brzac koje se nalazi na uzvisini iznad mora, sa zapadne strane otoka Krka, s koje se pruža otvoreni pogled na susjedni otok Cres.

Svojim nenametljivim ali profinjenim stilom savršeno odgovara na duh okoline te pruža utočište unutar netaknute prirode. Kompaktna i funkcionalna građevina podijeljena je na dvije etaže. Prizemlje se sastoji od ulaznog prostora, kuhinje s blagovaonicom i pripadajućim gospodarskim prostorijama te dnevnog boravka kojega od terase s bazenom dijeli samo staklena stijena, koja se može potpuno otvoriti te tako unijeti dašak okoliša u kuću. Iz prizemlja stubište vodi na kat gdje se nalaze sobe od kojih svaka ima izlaz na natkrivenu terasu i pogled na pučinu. U sklopu objekta nalazi se zatvorena garaža koja se stapa s pažljivo uređenom okućnicom.


GALERIJA


LOKACIJA 

Brzac se nalazi na najzapadnijem dijelu otoka na uzvisini kilometar udaljenoj od mora, s predivnim pogledom prema otoku Cresu. To je pitoreskno mjestašce s netaknutom prirodom i mirom seoske sredine.