Villa Bianca

Villa Bianca

 
 

Ekskluzivni dizajnerski apartmani u Malinskoj na otoku Krku s potpisom Idisa Turata.

 

Na zapadnoj strani uvale Malinska, između naselja Zidarići i ribarskih mjesta Porat i Vantačić, smjestila se Rova, zelena oaza s prekrasnim plažama i šetnicom sve do centra Malinske.

Villa Bianca je moderna i elegantna građevina jednostavnih linija, koja svojom ljepotom i dominacijom daje poseban pečat lokaciji na kojoj se nalazi. Avangardna arhitektura djelo je čuvenog riječkog arhitekta Idisa Turata koji svojim pristupom izražava novu kulturu stanovanja. Arhitekt i investitor našli su se na istoj točki razmišljanja u određivanju projektnog zadatka — stvoriti drugačiji prostor, namijenjen ljudima koji imaju avangardan pogled na život i koji se žele odmaknuti od uobičajenog i svakodnevnog. Naglašavajući minimalizam i čiste linije bez nepotrebnih opterećenja eksterijera i interijera, ujedno se zadržava najviši stupanj ekskluzivnosti i ekstravagancije. 

Villa je podijeljena u tri jasna kubusa, od kojih dva predstavljaju stupove, dok vodoravni treći leži na njima. Oblik građevine podsjeća na starogrčke hramove s kombinacijom stupova i grede koja se referira na bezvremenske principe gradnje.

Cjelinu čine četiri apartmana koja su po svojim dimenzijama i karakteristikama različiti, kao i njihovi budući vlasnici, a projektirani su sa željom da villa postane kolorit ljudi, njihovih interesa i pogleda na život. Tehnički i infrastrukturno, villa pruža sav komfor modernog stanovanja s najkvalitetnijim elementima, materijalima, opremom i vrhunskim uređajima.

Vrijednost stanovanja u Villi Bianci nije izražrena u kvadratnim metrima, već jedinstvenim osjećajem kojeg ona pruža.


Galerija


Lokacija

 

Apartmani za prodaju