Villa Lunta

Villa Lunta

paska_noc_rgb0002.jpg
 
 

Moderan i luksuzan stil gradnje, blizina mora i pažljivo uređen okoliš čine idealnu kombinaciju za odmor tokom cijele godine.

 

Na jugozapadnoj obali otoka Krka nalazi se istoimeni grad, a nedaleko od njegove stare jezgre smještena je luksuzna Villa Lunta u kojoj se nalaze 4 stambene jedinice.

Tlocrt svakog stana osmišljen je na način da bude funkcionalan i protočan, te daje maksimalnu iskoristivost stambene površine. U prizemlju se nalazi stan od 80-ak kvadrata s dvije prostrane sobe, kupaonicom i prostorom za boravak i blagovanje s mnogo svijetla koje dopire kroz staklenu stijenu koja se pruža cijelom južnom stranom stana. Također, u prizemlju se nalazi bazen i natkrivena terasa. Prvi kat je podijeljen na dva stana, od kojih svaki ima dvije sobe, dnevni boravak, gospodarske prostorije te loggiu. Na posljednjem katu Ville nalazi se Penthouse apartman u kojem se osjeća sav luksuz građevine. Sastoji se od tri prostrane sobe s vlastitim kupaonicama, kuhinje, blagovaonice, loggie, natkrivene i nenatkrivene terase koje su od dnevnog boravka odijeljene samo staklenom stijenom. Također, svi stanovi imaju osigurano parkirno mjesto te spremište.


Galerija


Lokacija