Usluge za investitore

 

Dugogodišnje iskustvo i suvremen istraživački pristup omogućili su nam da našim klijentima pružimo usluge razvoja projekata i savjetovanja.

 

Razvoj projekata

Razvoj projekata odnosno "project development" obuhvaća obradu i razvoj od faze analiza i studija tržišta, pripreme zemljišta za kupnju, savjetovanje kod projektiranja te organizaciju gradnje. U posljednjoj fazi koordinira se prodaja ili iznajmljivanje.

Kod razvoja projekata naš su glavni fokus zemljišta na luksuznim i vrlo atraktivnim lokacijama s vrhunskom pripadajućom infrastrukturom. Na takvim lokacijama moguće je izgraditi objekte prvoklasne kvalitete i funkcionalnosti.

Kroz dugogodišnje iskustvo te velik broj izuzetno uspješnih projekata u Hrvatskoj stekli smo potrebnu kompetentnost za razvoj novih izvanrednih projekata za naše klijente.


Degrad Consulting

Kvalitetan i prikladan tržišni plasman neizmjerno je važan na složenom suvremenom tržištu nekretnina. Degrad Consulting sudjeluje u brojnim većim turističkim i poslovnim projektima u Hrvatskoj. Iskustvom, kreativnošću i primjenom najviših poslovnih standarda u mogućnosti smo dati korisne i stručne savjete klijentima iz raznih područja i kod vrlo zahtjevnih projekata.

Naš consulting odjel pruža kompletnu uslugu, počevši od istraživanja, analize i procijene aktualnih investicijskih mogućnosti, pa sve do upravljanja i realizacije konkretnih projekata. Raspolažemo najpotpunijom bazom podataka o svim trenutnim i budućim opcijama ulaganja u sektoru nekretnina — kako u ravni branfield, tako i u oblasti greenfield investicija — koje su od ključnog značaja pri donošenju strateški važnih odluka.

Naši klijenti brojne su poznate multinacionalne tvrtke i poduzetnici koji prepoznaju naše poslovanje i iskustvo u savjetovanju. Posljednjih nekoliko godina Degrad Consulting prati konstantan rast poslova u savjetovanju, razvoju, praćenju i procjeni projekata, što nas zajedno s našim jedinstvenim pristupom i sposobnošću organizacije čini jednim od vodećih čimbenika ovakve vrste poslovanja u Hrvatskoj.